To je teda úžasnej výraz :-))) jsem ráda, že jsi potvrdila mou doměnku o konstitučním léku - není to jednoduchý správně ho určit. Jitka V. z Brna myslím zcela zrušila svojí alopatickou praxi a už léta se věnuje pouze homeopatii (neznáte se náhodou? :) Boiron - to je tuším francouzská škola a hlavně farm.firma a její aktivity jsou také dosti komerční, že? Škoda, určitě by mohla být i malá česká firmička, která by léky dělala "na koleně" a za levno. Jakou "školu" uznáváš Ty? Já se v tom vážně moc nevyznám. Jen vím, že pan Vrbík občas přispíval do Homeopat. listů (či tak nějak), co vydávala Alternativa. Mějte se a děkuju, potěšily jste mě ;o) (Ale už musím jít dneska taky dělat něco jinýho než jen internetovat!! ;-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.