Tak nevím.... myslím, že to bylo minulý týden, přišel domů náš kocour zřízenej z nějaké konkurenční bitky, z oka mu valila krev, zježenej jak dikobraz... Tak jsem ho zamotala do ručníku, aby nešrabal, jen hlava mu koukala a za žrganě jsem mu nacpala Arniku. Zlepšoval se z minuty na minutu. Věro, myslíš, že to byl ten pravý léčebný zážitek, který uzdravuje???
Asi se půjdu zeptat kocoura, protože z něho tu odpověď dostanu spíš, než z tebe. :o))
Ono, když máš osobní pozitivní zkušenost s něčím, tak asi těžko dáš na to, co napíše nějaký pisálek do novin. Noviny často bývají plné blbostí. A nějaký výrok vědce... checht, tak tím bych se nezabývala vůbec. Vědci totiž na něco přijdou (zvlášť studie o tom, co jíst, co je prospěšné,jsou pikantní : vajíčka ano - vajíčka ne, špenát má spoustu železa, pak ho zase nemá, margarín je zdravý, za pár let zase tak moc ne apod.), za nějakou dobu jiný vědecký tým přijde na něco jiného a přecházející "objev" popře. Navíc, většina těhle vědátorů je beztak v obraze Sulphuru, takže já se vlasně ani ničemu nedivím :-))) A tobě doporučuji mrknout se na Sulphur do MM.
Předchozí