S tim, ze nekomu budu pripominat treba jehovisty, nenadelam nic a vlastne mi to nijak nevadi. Mozna s nimi nakonec mam neco spolecneho - minimalne ten postoj vuci dalsim lidem, nutkani rici "Probudte se" at to zni jakkoli otrepane. Nemyslim si, ze ja narozdil od ostatnich jsem "vzhuru", ale zjistila jsem sama pro sebe, ze nemusime jen "spat" a mam z toho takovou radost, ze se o to chci podelit se svetem, nabidnout svuj nazor - od toho koneckoncu diskuze jsou. Ze s nim mnoho lidi nebude souhlasit, s tim se musi pocitat a nijak me to nezaskocilo. Prala bych si, aby to bylo tak jak rikas a lide si skutecne po svych vlastnich skusenostech nasli svou vlastni cestu ke zdravi. Kolem sebe to vsak nevidim, vetsina lidi pouze potlacuje symptomy a jejich skutecny puvod je nezajima. Kdo ma rymu, leci rymu, kdo ma kasel leci kasel. Mozna si ted reknes, ze jsem definitivne padla na hlavu, ale troufam si tvrdit, ze nase zdravi-nemoc ma ve sve podstate puvod jinde nez jak to vetsina z nas vnima. Cela tato problematika je v mnohem vetsi souvislosti s nasim vedomim ci podvedomi, nez zatim dokazeme verejne pripustit.
Předchozí