Ahoj Pet, moc pekne jsi to napsala. Ja v zari 2004 porodila holcicku. Take si me nechali v nemocnici kvuli spatnemu monitoru, hned mi vyvolavali porod, ale proste to neslo a nakonec jsem take po cisari. A kdo chce treti, mohu jenom doporusit. My meli dva kluky, reci jsem slysela vic nez dost, ale naucila jsem se je neposlouchat. A kdyz jsem cekala potreti, uz kvuli tem recim jsme chteli dalsiho chlapce. No, mame holcicku a mame ji moc radi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.