Ahoj, jo, tohle taky dělám, člověk už je tak zaběhlý v bránění toho svého, že si ani nevšimne, že se na to jeho nikdo neútočí. Já mimo rodina.cz moc o svém přemýšlení o zdraví, spojitosti duše a těla nemluvím, lidi slyší tak maximálně na bylinky, občas na zdravou stravu:-).
Víš, třeba ta naše myšlenka (a myslím, že to myslíme obě stejně či podobně), že nedostatky duše se projeví na těle, nefunguje, nebo nefunguje u každého. Sama si uvědomuji, že opravdu věřím, že to tak je, takže jiné možnosti léčby podstaty nemoci vlastně taky sama sobě nepřipouštím:-(. Někdy mě až děsí, jak moje tělo někdy i okamžitě reaguje na můj duševní podnět a jak se v něm odráží mé já.
Tuším Michal tu psal, že např. alergie souvisí s játry a játra s potlačeným vztekem. Nedovedu si představit, že by u každého reagovalo tělo stejně. Myslím, že každému si jeho problém "vrazí jinam", třeba já u své alergie vidím problém v "nepřiměřené obraně sama sebe, vidím nepřátele, kde nejsou", tělo mě prostě jen opakuje. U každé věci si to vykládám individuálně. Hledat je snadnější, než to řešit..:-)
Eva
Předchozí