Taky přispěju svou troškou do mlýna :o) Ségra si kdysi koupila dvě bavlněná trika s dlouhým rukávem, kombinace tmavá a světlá bavlna, rukávy našité v jiné barvě. Tehdy to byla móda. Jedno bylo z tržnice a jedno bylo z Kenvela. Hádejte, které pustilo barvu? To z tržnice to nebylo... Ale pro miminko bych na tržnici oblečení nekoupila. Zrovna tak bych ho nekoupila v likvidacích a podobných. To bych se raději pídila po sekáčích. Ony to ty miminka nemají moc času obnosit než z toho vyrostou... Jinak ale G-mini jsou čínské oblečky, které se prodávají normálně v obchodech a mně přijdou kvalitní. A ještě do třetice - zanevřela jsem na značku Vítek, české oblečky pro mimina, protože jsem od nich koupila tmavší bodíčko, které pouštělo a pouštělo a vůbec se nesepralo. A to mi u oblečení pro kojence přijde jako dost závažný nedostatek. Oproti tomu tmavě modrý Prince Oliver pustil jen malinko zezačátku. A cenově to bylo asi tak nastejno.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.