Tak jo, smlsnete si na me s mandlema, kdyz vas to porad bavi. Prave v tom, ze Ty rikas, ze je to nesmysl a ja v tom zas vidim pupek sveta, se lisime. Jenze ja pristup, tech, kteri to vidi jako Ty (lekaru) znam a prijmam jeho vyhody a nevyhody, zatimco Ty reknes o "mem" pristupu ze je to nesmysl a tim to pro Tebe nejspis konci. To je ten (promin to slovo, ale lepsi nenachazim) omezeny pristup o kterem mluvim. Vazne, mam pocit, ze to porad beres jako ze se do Tebe navazim nebo neco podobneho, ale tak to neni. Tohle prece neni soutez o to, kdo ma posledni slovo.
Pokud jde o Tveho syna, tak o vrozenych nemocech ani jeho konkretnim pripadu jsem prece nemluvila. Ja si nedelam ambice na to, dat Ti lepsi radu nez doktori u kterych jsi byla, pouze navrhuju abys vubec premyslela o tom, zkusit se zeptat odbornika z jine mediciny, nez je ta nase. Vazne netusim, co vsechno sis se synem prodelala a vyzkousela, takze nez mi vytknes, ze se Ti pletu do veci, kterym nerozumim, ver, ze o to mi nejde. Jen jsem si puvodne myslela, ze tady lidi hledaji nove metody, pokud jim ty jejich nefunguji nebo nestaci. Tradicni cinska medicina rozhodne nic noveho neni, ale nekteri o ni radeji ani neuvazuji a tak jsem chtela napsat svou pozitivni zkusenost s ni.
Předchozí