ditko mam jeste male,ale dobre si pamatuju,ze jsem byla taky ukecane a vyrusujici ditko:) dikybohu jsem mela chapajici,vybornou ucitelku,ktera me prvni 4roky dokazala zaujmout,naucit atd.Jeste nekolik let po te,co uz nas neucila,jsme ji navstevovali.Oproti tomu muj bratr,ktery uz nebyl "jen"ukecane ditko,ale velmi zivy neposedny bystry chlapec mel na stejne skole s jinou ucitelkou velke problemy.Tahle pani ucitelka takove ditko absolutne nezvladla,nutila deti sedet tise a nehnute i behem prestavky,kdy s nema byla celou dobu ve tride a napr.jen vstani z lavice a vyhozeni papiru do kose ji u bratra rozcilovalo...byla na neho prilis alergicka,prve to resila jen poznamkama,domluvou mamince:"Vase dite mi pije krev"...pote prisly petky z uciva,ktere den pred tim s maminkou umel na jednicku...Moje matka se s tim rozhodne nesmirila,i kdyz za komancu byla pani ucitelka snad svata,vzala bratra do psych.poradny,nechala ho prezkouset,pan psycholog napsal pani ucitelce vrelou zpravu,ze dite je nadprumerne inteligentni,zadne petky tedy neodpovidaji,pani ucitelka zmenila o 360stupnu,najednou byli jednicky,zadne poznamky,dokonce o prestavce vybeh na dvorek.(doporusil pan psych.)
O proti tomu ma velice dobra kamaradka je ucitelka,takze nektere informace o detech a rodicich se mi zdaji naprosto katastrofalni,a protoze ji znam velmi dobre(25let)vim,ze je povahy mirne,srdecne a laskave,ale i autoritativni,nektere deti jsou az dost.."nejlepsi"i u svych rodicu,nebo naopak rodice se ji ptaji a co tedy maji delat apod.Ale to uz je druhy stupen ZS,to uz je zas o trosku jine.
Kazdopadne s ucitelkou bych si promluvila,zjistila jestli je s ni rozumna rec,"do ktere skupiny ucitelek teda patri":) a podle toho jednala.Jsem rada,ze v dnesni dobe maji rodice tolik reseni.Pokud by s ucitelkou rec nebyla a taktez by ji syn jen "pil krev",resila bych to vymnenou ucitelky.
Any
Předchozí