Rodina již hloub myslím klesnout nemůže. Nebo jsem jej nepochopila. Proč by poslanci neměli vést řeči kolem zvýšení rodičáku ne dvě, ale třeba dvacet hodin ?.
A dopady na státní pokladnu zkoumat nemají? Co přijde autorce směšné, to že se o návrzích v parlamentu vedou diskuse?
A DOOPRAVDY PŘEDPOKLÁDÁ že se o děti má postarat stát? Nebo to byla celé ironie?
Jestli autorka myslela článkem "mrzí mne, že to zvýšej až za rok", stačilo to říct jednou jasnou větou.
Ale v jednom jsem jí vděčná.
Jestli TAKHLE uvažují lidé v této zemi, již se přestávám divit neúčasti ve volbách, stoupajícím preferencím komoušů, a vůbec...stavu této země.
Takže díky za sondu do /?ženského?/ myšlení. Fakt Fičák.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.