Jutto,
S tím, že je to populistické heslo, a že nám to seberou jinde, vřele souhlasím. ALe nemohu Ti nepoložit pár otázek:
Není mi známo, že by se VŠ u nás platila - ani za Tebe, a za Tvé mamky už vůbec. Jak jsi to tedy myslela s tím placením VŠ?
"Musela jsem taky platit mamce nájem,jídlo a jiné potřeby. A to proto, že jsem nechtěla bydlet pod mostem, umírat hlady a chtěla jsem si mít čím utřít zadek." Na tom ale snad není nic divného, to musíme všichni, ne?
"Mimochodem, kdo těm tlustým prasatům bude odvádět daně z platu, když tu brzy budou jen samí starý a nemocný lidi???? Na takovouhle politiku se jim každý vys..., protože dřit bídu z nouzí a vychovávat v tom malé dítě, nebude chtít nikdo. To je hlavně nezodpovědné. Jenže mít dítě je právem každého a tomu nikdo nemůže zakázat."
Tak tomu už vůbec nerozumím. Před sto lety byli lidi mnohem chudší a dětí měli mnohem víc, než my. Tak v tom asi bude trochu jiný důvod, nemyslíš? NEbo se to, kolik máš dětí, odvíjí od toho, zda jsou zrovna u moci socani, kteří Ti odsypou ze společného trochu víc?
Na Tebe si zjevně ani socani se svou populistickou politikou nepřijdou, protože i když Ti zvýší rodičák téměř do výše minimální mzdy, stejně jim budeš nadávat. Tak proč těmi penězi plýtvat, ne? CO by tedy ten "stát" měl dělat, abys byla spokojená?
Předchozí