tvůj článek je jedna z nejkrásnějších věcí, které jsem v poslední době četla. Znovu jsem si uvědomila, jak jsem ráda, že mám to svoje malé zlatíčko, a znovu si připoměla zážitky z porodu, který byl co do srovnání s tvým úplná procházka růžovým sadem:-) (už je to rok a půl co jsem rodila, ale téměř hned po porodu jsem si říkala, že bych šla klidně rodit ještě jednou) Děkuji ti za připomenutí a přeji tobě i malé Agátce hodně zdraví a šťastný život:-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.