Pokud se dítěti věnuje, nemám nic proti. Děti v pokročilejším věku je věc silně individuální. Někdo si připadá na dítě starý ve čtyřiceti, někomu přijde, že v pětapadesáti je tak akorát čas. Děti si vážně zvyknou na všechno. Dokonce i na rozvrácené rodiny a fakt, že jsou v dětských domovech ("Moje maminka má moc práce a nemůže se o mě starat. Ale navštěvuje mě jednou za měsíc. Je moc hodná, že za mnou jezdí - má to daleko" - to je citát jednoho dítěte z dětského domova, které znám osobně). Takže to není problém dítěte, ale většinou jeho okolí. I dvacetiletého tatínka může srazit auto...a čiperný šedesátník může být čiperným osmdesátníkem:-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.