Heleno sama nejsi. já kojila plně jen 6 týdnů. s pomocí Nutrilonu 3 měsíce. jsem alergik - astmatik. dcerka podle odběrů krve co jí brali v 6 měsících už má alergii zřejmě taky. zatím se ale drží...
když tak pročítám ty články tak mám taky pocit, že by mně měli zavřít, protože jsem dítě připravila o mm. Ale týrat dítě hlady a říkat si určitě se rozkojím, musím vydržet a nevdávat se (jak všude píšou) na to jsem opravdu neměla. lhala bych ale kdybych napsala že občas nezávidím ostatním maminám když napíšou jak kojí roční dítě...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.