Monty, důležité je, aby dítě mělo matku v pohodě, i s lahvičkou míto prsa můžeš dítě milovat a ono bude milovat tebe. A o to přeci jde, ne o názory ostatních. Jinak jsem se moc moc nasmála při čtení tvého článku, máš fakt super hlášky! Nedá mi to, abych si nerýpla - s každým klukem jsem čytři kila zhubla. Ale s tou alergií máš úplnou pravdu, široko daleko jsem jediné kojené dítě ve svém ročníku a mám alergii, astma a atopickej ekzém. Netrap se a držím palečky Klára
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.