| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Otcovské fejetony: Na stará kolena

Tiez som si spomenula na Douglasa :o)

Suhlasim s fejtonom, MAM pocit ze je to voci detom nefer
Moj manzel v 16-tich rokoch vybavoval pohreb svojmu otcovi...
(Ja som sa bavila a mala pomaly za sebou som bezstarostnu pubertu)
Manzel odvtedy musi zastavat doma rolu ktora mu vyplyva z toho ze je jediny chlap v dome...Ma uz 10 rokov na starosti svokrin dom, dvor a este musi robit aspon obcas spolocnost svojej osamelej mame...
(Ja som musela tak maximalne povysavat a umyt riady a nasi si vystacia doteraz sami :o)))
Ja sa mozem teraz naplno venovat manzelovi a syncekovi, on musi mat stale v hlave este svoju starnucu mamu ktora od januara nastupuje do dochodku, nie je uz uplne fit a vyzaduje aby sme u nej casto boli...
Nasi nas radi vidia, ale ked dlhsie neprideme nevydieraju nas...

Myslim ze je lepsi "model" ktory si vybrali moji rodicia...teraz su este v plnej sile (maju 47,49), ja sa venujem svojej rodine, rodim deti :o) a vychovam ich (mam 26)...ked deti podrastu a rodicia ma budu potrebovat budem k dispozicii zas im...(u nas je to uz viac generacii model 25-25-25 a funguje to)
Manzel sa vo veku ked vacsina ludi zaklada rodinu a stara sa o male deti musi starat uz aj o svoju mamu...zhodli sme sa ze je to nefer...
Ale to je len moj pohlad...
Manzelovi rodicia ho priviedli na svet 34 a 45 rocni a mna moji rodicia ako 21 a 23 rocni...

Manzelov otec bol tiez v case ked ho splodil v najlepsej sile, zabezpeceny, scestovany a spolocensky...ale o 15 rokov to bolo inak...manzel si ho pamata ako zatrpknuteho ufrflaneho hadaveho tyrana...

PS: Samozrejme ze aj mladeho moze napr.zrazit autobus, zaruka tu nikdy nie je, ale pravdepodobnost nejaka ano...predsa len zomiera viac 60-nikov na infarkt, ako 30-nikov pod kolesami...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.