| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Rodičovský příspěvek

Pettino,

skolu beru vazne, neb tam dite travi celkem hodne casu jak pres den, tak napr. na ZS bude travit 9 let - coz v zivote lidskem je opravdu dlouha doba. S ditetem se kazdy den ucim a nemusi to byt jen z ucebnice, vyhledavame spolu knihy ci treba na netu clanky, ktere se k zrovna probirane tematice vztahuji, aby to nebyla jen sed uceni biflovaciho. Ano, do skoly behem celkem casto, nebot chci vedet, co se ve skole deje, jake je tam klima (a klima je blbe, nebot reditel neni dobry). Loni a predloni jsem tam napr. behala i proto, ze deti mely plno akci na ktere jsem s nima jela (ber to treba jako doprovod a pomoc pani ucitelce) a to se samozrejme musi nejdriv domluvit kdo co kdy kde. Nebo jsem si jen tak bezela pro ukoly, kdyz bylo ditko nemocne, coz u meho ditka neni zanedbatelna doba. Rada skoly (nyni Skolni rada) u nas nefunguje, takze holt nemuzu behat za mnou volenymi zastupci, ale holt musim bezet primo do skoly.
Pokud se z teto skoly syn dostane na osmilete gymnazium, tak ja budu rada, prestoze to cele rodine prinese plno organizacnich problemu a s nimi budou muset byt spojene zmeny v chodu domacnosti. Co je pro mne vsak hlavni, syn bude rad, kdyz odejde (tedy takhle to ted citi). To, ze prechod na SS je spojen s propadem prospechu mne nedesi, zazila jsem to sama a memu synovi to nebude problem vysvetlit, ostatne to vi uz ted, je smireny s tim, ze jeho skola neni dobra a na dalsi skole to bude s prospechem horsi. A ma i ten priklad jeho matky, ktera parkrat v prvaku zaspala a tahlo se tak pak cele pololeti, takze jeji rodice malem omdleli, kdyz prinesla prvni vysvedceni ze SS. Ale chapu ze nektere deti na to pripravene nejsou a nejsou schpni se s tim smirit. Ja i syn s tim tedy smireni jsme, ostatne ja, po ruznych nesmyslnych diagnozach jsem cekala nejakou znamkovou hruzu uz v prvni tride a ne to, ze syn bude patrit mezi ty nejlepsi zaky ve tride. Pokud by pak opravdu mel syn nejaky sileny stres (pokud se tam vubec dostane), tak to bude blbe, ale jsou tu i moznosti dat ho treba zpet na tu mizernou zakladku, nebo na jinou zakladku, nebo na jiny gympl atd.. Jasne, podepsat se to na nem do budoucna muze, to zas netvrdim. Ovsem na DOD reditelka viceleteho gymnazia na dotaz, kolik deti odchazi z duvodu neuspechu odpovedela, ze to je pocet tak do peti studentu z cele skoly, ktera ma tusim 26 trid.
Dale: Zatim mam syna ve treti, nejsem zadny odbornik, ovsem tez si laciky myslim, ze osmilety gympl bude, kdyz uz ne nejlepsi, tak alespon dobry start na VS. Samozrejme, jestli syn pujde nebo nepujde na VS je v tuto chvili vec tak casove vzdalena, ze se to neda posoudit. Synovo detske prani je nyni delat bud do designu, nebo do novych kolekci, pripadne delat ekonomickyho reditele v jedne tovarne v Kladne :-)))
Kdyz bude chtit syn delat kadernika, ja ho podporim, ovsem zatim ma plany jine a tak ho podporim tady.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.