Milá Taro,zase tak malou kvalifikaci nemám,mám střední odbornou školu,přesněji zěmědělku ekonomku.a s učením jsem nikdy neměla problém,ani nemá to smysl nějak dál pitvat,nehledě,že jsem si kvalifikaci sama dál snažila doplnit,třeba jazykovkou,nebo jednoletou psychologii a mám v plánu pokračovat dál jak to jen půjde,takže flintu do žíta jsem nehodila.chtěla,jsem tím jen říct,že né každý má stejné možnosti.a né každý se může sebrat a odstěhovat do velkého města.Ať už z jakéhokoliv důvodu.mě prostě vadí že někteří soudí pouze podle sebe a zapomínají že život je různý.jinak s tebou o těch rodičích celkem souhlasím.a co se týce toho článku,musím přiznat že zvýšení by se nám hodilo,i když si myslím že na něj nakonec nedojde a pokud ano,tak peníze ubydou zase jinde,ale je pravda že když už jsem tolik let platila daně,tak bych chtěla aby se mi trochu vrátilo zpět,jedno jakou formou-které tu už byly napsány.-prostě zkráceně:né každy má při startu do života stejné možnosti.tak at si to některé dámy uvědomí.
Předchozí