Danielo a Sylvie,
přísahám, že se mi to FAKT stalo :-). Ptala jsem se šéfů, proč nesmím používat tyhle. Jeden šéf se smál a řekl, že proto, abych nedráždila kolegyně, protože ony opravdu striktně dodržují manuál a nepřemýšlí o něm.
V té druhé firmě jsem měla šéfovou a ta na mě řvala, že nemám přemýšlet a mám dělat to, co je napsáno v sešitě...
Mimochodem když jsem se kdysi živila ještě jako programátorka, volala mi kolegyně, které jsem předala program a prskala, že je "ten program úplně blbej, protože nic netiskne!" Když jsem k ní přišla, zjistila jsem, že nezapnula tiskárnu... (pro jistotu dodám, že to bylo v dobách, kdy tiskárny ještě nešly zapnout softwarově). U téže kolegyně jsem po čase s hrůzou zjistila, že si nezapíná obrazovku, sedí u počítače a opisuje ze svého sešitu změť písmen a číslic. Měla přesně popsáno, jak musí postupovat, když chce např. vytisknout sestavu - takže třeba: 1, Entr, 1xšipka dolů, Entr, Entr, zapnu tiskárnu, Entr, 4, Entr... VŮBEC nepoužívala obrazovku! Dodnes jsem se s tím nevyrovnala... :-))).
Předchozí