Ahoj Andrejko,
tak teď mám úplně slzy v očích, když jsem si přečetla to, co jsi napsala. Fakt.
Děkuji Ti moc za tvou podporu...
Já mám pocit, že malá to trochu chápe už teď. A je mi jí moc líto, že musí i ona řešit takové věci - že ji ta babka zatahuje do problému, který je jen mezi mnou a tchýní.
Malá si na ni za celý týden nevzpomene, je prostě ráda se mnou. Jenže tchyně zřejmě na mě žárlí. Ona chce mít všechny v baráku pod palcem, jenže nedovede pochopit, že malá je NAŠE. Dělá si na stejné nároky jako kdyby byla rodič ona. Ona sama totiž nevychovala své děcka (manžela a švagrovou- ta je v Praze), takže má asi někde v sobě výčitky a chce to splácet tím, že nám teda vychová dceru. Nebo taková je zřejmě její představa... jenže tohle jí prostě nedovolím !!!A už vůbec o to nestojím!!!
A Andrejko věř mi, že je pro mě to nejhezčí, když mi dcera večer v postýlce řekne " maminko, já tě tak miluju, ty si moje největší sluníčko a jiné nádherné slovíčka..." To mě tak hřeje u srdíčka!!!
Takové slovíčka mi říká i manžel, ale od něho mi to tyto slova nic neříkají. Řekla bych, že mě miluje, jen když mě potřebuje ....Myslím si taky, že tímhle si tchyně docela ubližuje, jenže ona si myslí svoje a hotovo .... Vše si zdůvodní tím, že malou za ní nechci pouštět na návštěvy a jiné podobné bláboly ... Prostě za vším vidí mě. No řekni, je to normální???
Předchozí