Taky pisu pozde :) Urcite nechci tvrdit, ze situace v Cine je idealni, mluvila jsem ciste o medicine, na celou Cinu si netroufam. S tim "receptem na pravdu" mas pravdu - uz jsem se za to nekde omlouvala, prilis jsem se nechala ovlivnit situaci ze zivota a spilam za to vam na diskuzi, takze jeste jednou prominte! Pokud jde o financni zatizeni - v Cechach zatim platis za konzultace docela dost (cca 400 - 500 kc) ale snad to casem bude, jako treba v Londyne, zadarmo (je tu tolik cinskych lekaru, ze uplne vsude jsou konzultace zdarma, platis si jen zakoupeny produkt). Tezko se z nas stanou cinsti odbornici, to mas pravdu, ale tak jako tak se clovek chca nechca vzdelava v oboru kde ma problemy (o rymach atd toho urcite uz vis spoustu) si muze neco zjistit o TCM a byt si sam sobe doktorem jak do te miry, jak to jde.
No a to, ze treba holisticke kapacity muzeme spocitat na prstech...rekla bych, ze se na tom podilime prave tim, ze o ne nemame zajem. Vetsina lidi zustava u klasiky a tak kdyz neni poptavka..
Kazdopadne jsem jen chtela dat impuls tem, ktere to treba zajima. Preju Ti hodne stesti a zdravi pro Tebe i Tve deti! Mej se moc hezky, ahoj marketa.
Předchozí