Já jsem těmhle věcem opravdu nikdy nevěřila,ale:první kluk po dlouhém bezúspěšném boji nakonec na císaře.Cca měsíc před termínem druhého porodu jsem také pila čaj z maliníku - chodila jsem ho trhat a manžel měl ze mě ohromnou srandu.Průběh druhého porodu: ve 22.00 první bolesti,žehlila jsem a chodila do sprchy.V 01.00 odjezd do porodnice s vysazením staršího synka u babičky.Cca ve 02.00 příjem -zkonstatovali,že jsem otevřená na 5 cm (to při prvním trvalo snad 12 hodin).V 04.00 narozen mladší syn,naprosto bez komplikací.Já tomu vůbec nemohla uvěřit,očekávala jsem zase martyrium.Třeba je to náhoda,ale třeba na tom maliníku něco je...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.