Já to začala mít hodně agresivně práve v druhém trimestru a teď ve třetím to povoluje. Trošku se to lepší pitím "čaje" z kmínu a jako koření používám saturjenku. Tím snad mimču taky neškodím, bublinky tím nezmizí, ale jdou ven a bezbolestně. Prý jsou výsledkem pomalejšího metabolismu. Taky jsem začala užívat třtinovou melasu, ze dne na den zmizela zácpa, což je veliká radost:-). Ty křeče bývaly fakt hrozné. Taky si říkám, jestli to je příjemné mimču, když ho to taky musí tlačit a maminka se nevyspí nebo je rozprzelá. "Naštěstí" mě teď trápí více únava a zadýchávání a spoustu času ztrávím hledáním správné polohy na sezení či spaní, život je prostě změna:-). Ale to jsou potíže jen o pohodlí, ne o bolesti:-). Díky. Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.