Ahoj holky! Můj prcek stále o nočník nejeví zájem, ale když se pokadí do plenky, příjde mi to říct. Aspoň něco. A když se počurá na podlahu, sám si přinese z koupelny mop a snaží se to po sobě uklidit. Takže je vlastně samostatný, že? Někdy si hraje selý den sám, jindy mě tahá od vaření. To jeho hraní ale spočívá v přenášení věcí z místnosti do místnosti...Se spaním problémy nejsou.Od 7 měsíců spí sám v pokojíku a usíná sám. Někdy to trvá a musím za ním párkrát zajít,ale zvládá to.Myslí,že by neusnul,kdybych s nim byla v pokoji.Asi bych ho rozptylovala. Takže je to zase opačný extrém. Radka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.