Právě jsme absolvovali rodinnou hádku při jízdě taxíkem. Taxíkář neměl bezpečnostní pásy na sedadlech a můj manžel mu dal za pravdu, že není zapotřebí autosedačku "obtížně" poutat pásy, ale stačí jen zaklínit mezi zadní a přední sedačku, účinek v případě nehody by prý byl stejný jako kdyby byly použity pásy...Pokládám to za holý nesmysl ale oba pánové si notovali...mám obě své děti ráda a nechci čekat až se přesvědčím o své pravdě ani se nechci rozvést, jak mám reagovat ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.