Bell - opět výborný článek. Taky jsem u svého prvního syna něco podobného zažila a taky jsem si vyslechla ty rady co mám a co nemám dělat. Připadala jsem si jako neschopná matka, protože jsem: 1) dítě trápila hlady (přibíral kolem 1 kg za měsíc) 2) brala si dítě do postele 3) nenechávala vyřvat 4) nedokázala jsem zajistit, aby mi dítě spalo Taky jsem v té době četla při kojení, ale on se ani nechtěl tak dlouho kojit, takže jsem spíš celý den strávila nošením mimča v rychlém tempu. Jedla jsem prakticky jen starý chleba - bolelo ho bříško. A deprese mi dodávaly příměry: nervní dítě = nechtěné dítě (dítě jsem si velice přála), nervní matka = nervní dítě. Ve 4 měsících přišel zásadní obrat a Jirka mi začal nádherně spávat, sice opět i se mnou v posteli, ale já se stihla najíst, obléct a v klidu si číst knihu a i teď je z něho vcelku klidné dítě - uvidím, co přinese puberta.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.