kterou jsi vynaložila na zjišťování možných nákladů a důsledků používání jedněch či druhých plenek.
Z článku mi vyznělo, že mimi zatím čekáš. Tím by se vysvětlil čas, který jsi na průzkum měla :). Myslím, že jsi ale zapomněla připočítat svojí vlastní energii a čas, které je potřeba do látkových plenek vložit.
Vlastní energii můžeš do jisté míry považovat za obnovitelný zdroj, čas již poněkud hůř. Mám dvě malé holčičky, obě jsou bezproblémové, v noci víceméně spí, přesto mám přes den tak hodinku maximálně dvě čistého volného času sama pro sebe. Ten je potřeba k tomu, abych vypadala jako člověk, také se tak cítila, to znamená učesat se, namalovat, obléknout do něčeho jiného než pyžama a tu a tam si třeba sednout, dát nohy na stůl a přečíst aspoň kousek knížky nebo časopis. Mezitím se dají shlédnout nebo přečíst zprávy a také do hlavy dostat něco jíného než plenky. Prostě nezblbnout.
Děti potřebují odpočatou a příjemnou maminku, ne unavenou a neupravenou mračící se bytost, která doma zastává funkci robota na všechno, co dosud nevymyslely elektronické firmy.
Přeji Ti, aby Ti Tvé odhodlání vydrželo, ale věř, že až toho budeš mít někdy dost, tak si nemusíš dělat výčitky kvůli jednorázovým plenkám. Mimochodem, miminkům je v nich určitě příjemněji než v mokré bavlně.
Hezký den
Klára
Předchozí