Máš pravdu asi jsem se v tom pitvala až moc, ale chtěla jsem jen říct, že to praní opravdu není až tak velká dřina, že to ani tolik nestojí jak si mnozí myslí a tři pračky týdně mi tu pračku až tak nezničí.
Pračku mám třídu A, přece když kupuju novou nebudu kupovat horší třídu ne? Když jsme ji kupovali dostali jsme slevu 20%, protože jsme kupovali komplet vybavení do kuchyně najednou (pračka mi stojí taky v kuchyni, do koupelny se mi bohužel nevešla).
BKM, no skoro by se tak dalo nazvat naše kakání, kakáme totiž jednou za 3-4 dny pořádnou nálož vleže na přebalováku, náš malý nechce být v pokakané plence a kaká až po rozbalení.
Když jdeme ven na delší dobu jedem na nákup, k lékaři a tak pak jednorázovky dávám.
Balík v popo je to je pravda, ale ty biofroté nebo froté dávám jen na noc. Přes den stačí flanelky a ty teď když je větší už nevypadají tak objemně.
Pravda chce to větší oblečení, hlavně ty froťáky.
Plenky skladuju v kbelíku s víkem na sucho nedávám ani žádné olejíčky a v koupelně to opravdu nesmrdí (mám moc citlivý nos a hodně vůní mi vadí). Peru na 60°C, místo aviváže používám ocet.
Předchozí