Nerada se opakuji,ale znovu říkám.Tam,kde voda z domácnosti jde do ČOV,kde se komunální odpad vozí do spalovny(vozí se tam stejně i bez plen!), je podle mě zátěž na životní prostředí minimální,rozhodně menší,než když okolní chemické aj. provozy mají neustálé problémy ze znečišťováním okolních toků.Ano,co se týče ekologie,má jistě každý začít u sebe,ale podle mě všeho s mírou.Lidstvo dělá a bude dělat ještě víc škod a ubližovat přírodě a pochybuju,že to my,matky,zachráníme tím,že nebudeme používat papírové pleny.Možná je to rouhačské,ale zkuste se trochu zamyslet.My žijeme v jiné době než naše babičky,tak to prostě je,vymýšlí se stále víc věcí,jak si usnadnit život a nikdo přitom nekouká na to,jak to zatěžuje přírodu!Tady by se mělo začít s ekologií,to,o co se snažíme jako jedinci,jsou sice účinné,ale přecejen kapky v moři.Nicméně nahlodána,chystám se odebrat do obchodu a okusit bambina.Jelikož nebydlím v Praze a internetový obchod na popolini jaksi nefunguje,jinou možnost ani nemám.
A pro ty,co tady prosazují bioprodukty a zeleninu pouze ze své zahrádky mám jeden dotaz:co byste asi dělaly,kdyby ve vašem okolí žádná bioprodejna nebyla(mluvím teď o čerstvých ne trvanlivých potravinách)a neměly jste ani zahradu???Díky za zamyšlení.
Předchozí