Měla jsem asi 30ks látkovejch plínek. Snažila jsem se je dávat co nejvíc, ale nestíhala jsem prát, sušit a skládat, vzhledem k tomu, že jsem i pracovala a ještě dělala nějaké zkoušky. A tak když byly připravené látkové tak jsem dala ty a když nebyly tak papírové jednorázovky. Nemůžu říct co je výhodnější mě i mému chlapečkovi to nejspíš bylo jedno. Akorát dneska látkové plínky jedině s "tou vložkou" co se pak spláchne, takže to není zase taková hrůza. Jinak co se týká finančně tak jedna moje známá to má všechno propočítaný a prý to vyjde nastejno. Ono v paneláku stejně většinou zaplatíte za vodu více, než je sazebník vodáren, protože se nějak ztrácí ve stupačkách nebo co, k tomu elektřina, prášek a aviváž, pak nějaké změkčovadlo do pračky (už mi ještě za svobodna vodní kamen jednu pračku zlikvidoval), opotřebení pračky. Z ekologických duvodu mi to taky vyjde nastejno jestli se navíc spotřebovává elektřina, špiní voda prášky, více té čisté se taky spotřebuje, které by jinak nemuselo, výroba elektřiny taky odpady má...
Předchozí