Směju se a brečím zároveň,naše miminko bylo to stejné,jediný rozdíl - je to kluk:-)Navíc sem hned po porodu měla jeden žlučníkový záchvat za druhým,kvůli kojení JSEM odolávala 8 týdnů než sem si ho nechala vzít a zastavit laktaci.V dubnu bude mít Petřík 2 roky,ještě pořád nespíme celou noc,resp.malý ve 2 ráno chce boty a jít ven. Na druhou stranu už strašně toužím po druhým dítěti,ale nedaří se (9 měsíců)a to je daleko horší na nervy,než to co sem zažívala po porodu. Když se na mě totiž podívá a řekne to svoje mami a dá mi pusu,odpoustila bych mu všechno.Mějte se maminky hezky,jedou budeme vzpomínat jen na to hezký (a časem se nám bude zdát hezký i tohle všechno nad čím nám tečou nervy teď :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.