| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Plenky, aneb jak jsem si vybírala

Ahoj Ivco,

byla jsem na prednasce o latkovych plenkach pi Hlobilove(www.latkovepleny.cz) a taky jsem zvazovala, jestli Popolino nebo BM.

Jak jsem psala pouzivam je uz 3 mesice. Koupila jsem si celou sadu od narozeni po nocnik a zaroven testovaci sadu Popolino od kazdeho typu jedny.

Je fakt. ze Pop. jsou na zadecek novorozenatka moc velike i pote, co se zmensi(maji na to takove patentky) Barbora se narodila 3,34kg. S Pop vypadala jako mravenec a vsechno obleceni ji bylo male.

Muj nazor:

Popolino
plenkove kalhotky + vlozka + separacni plena + svrchni kalhotky
1) peres velke plenkove kalhotky + vlozku
2) i kdyz pouzijes sep. plenu, plenkove kalhotky jsou pokakane
3) hodne vrstev myslim, ze v tom musi byt v lete teplo (to je ale muj subjekt. pocit)
4) moc velke pro mala miminka
5) dele schnou
6) nemusi se zehlit ani v 6tinedeli
7) z biobavlny jsou savejsi nez BM
8) vydrzi pry celou noc

BM
vice mene klasicka plena obalena sep. vlozkou + svrchni kalhotky
1) nejdrive se pouzivaji mensi plenky do velikosti 5kg, pote vetsi
2) mely by se zehlit v sestinedeli
3) celkove mensi
4) peres pouze pleny
5) rychleji schnou

Pop zaciname pomalu pouzivat, protoze jsme hodne povyrostly 3mes/7,5kg). Je to ale opravdu neobvykle mit takove velke ditko ve 3 mes.

Az bude vetsi chtela bych prave Pop pouzivat na noc misto jednorazovek.

Je to zatim moje zkusenost, uvidime, jak se to bude vyvijet.

Hodne zdaru
Petra

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.