| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Plenky, aneb jak jsem si vybírala

No to já neříkám, že my jsme bez plen. Když dám svou holku na nočníček, tak se buď vyčůrá hned (tedy ví, co se po ní chce), nebo vůbec (zrovna se jí nechce). Mezi tím čůrá samozřejmě vesele do plíny.
Jediné pravidelnosti, které jsme dosáhli, je první posazení na nočníček hned ráno, to tam je vždycky e-e i čůůůr :)

Reagovala jsem na Rendíska, která napsala, že 15-ti měsíční dítě neví, co se po něm chce, když ho posadí na nočník a že je to jen o náhodě. Tak to já vidím zcela bezpečně, že o náhodě to u nás není.

Jinak 10-měsíční dítě bych na nočník taky nevysazovala. Moje holka v té době ještě navíc ani neseděla, nočník jsme koupili asi ve 12 měsících, měsíc nám jen tak stál doma a okukovali jsme ho a asi tak od 13. měsíce jsem čas od času zkoušela štěstí.. :) Jinak moje dítě to na nočníčku vyloženě baví, sedí na něm jako pecka a je šťastná, že si tam s ní prohlížím knížky. Takže se na něj vždycky vyloženě těší :))
Jo, taky mi už párkrát na nočníček ukázala, jakože na něj chce a opravdu se do něj hned vyčůrala (ale to bych zrovna přisuzovala spíš té náhodě - ve spojení s tím, že nočník je pro ní zábava :))).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.