Cena popolin je vyšší, to je pravda, ale výhodou je, že se dají různě kombinovat i s klasicjkými plenkami, nebo můžeš kombinovat flanelové na den+ třeba s bio nebo froté vložkou a na noc froté nebo biofroté+ třeba 2 vložky (vkládací plenečky). Třeba já jsem teď využila i Bambino mio plenky (z kalhotek už jsme vyrostli teď máme popolini) pokud mi dojdou kalhotkové plenky dám 4-covku (sklad na draka)+1 bambino mio plenku a stačí to taky.
nejlevněji na netu se plenky dají sehnat na www.mamina.cz
Sušení: suším teď v zimě na sušáku u topení, kalhotkové plenky pokládám nahoru a nad topení, když je dám odpoledne tak jsou do rána suché.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.