| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Plenky, aneb jak jsem si vybírala

My jsme také nenosili od roku pleny.

Jo, to mi taky moje máma tvrdila, že jsem od roku nenosila pleny :o))) Můj táta to ovšem uvedl na pravou míru - máma se snažila, abych nenosila plíny. Já jí na to kašlala, na nočníku jsem chvíli neposeděla a plíny jsem nenosila od zhruba dvou let. Takže jsem na tom byla stejně jako moje holky, které jsem na nočník nijak cíleně neučila. Často se ozývají hlasy, že je dětem příjemnější vykonat potřebu do nočníku než do plen, ale o tom bych docela pochybovala, resp. minimálně to bude individuální záležitost. MOje starší už normálně chodila na nočník, ale stolici dělala do plenky ještě dlouho poté. KDyž plenku nedostala, zadržela to v sobě a šíšu pak vyklopila vzápětí poté, co se jí plenky oblíkly...;o)

Ale chápu, že ne všechny děti jsou takové - třeba můj brácha prý byl takový ťuňtě, které třeba půlhodiny, hodinu sedělo na nočníku hrálo si na něm... s ním se to odbourávaly pleny ;o)

S.+++

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.