Ivo,
uz mi to neda.Cely den jsem u netu nebyla, ted si to tu procitam a musim taky reagovat.
Souhlasim, ze "uceni" na nocnik je hooodne divny termin. Mne taky moje mamka a babicka tvrdila, jak jsem chodila na nocnik od 10 mesicu a podobne - nechodila, jen me tam proste posadily (nebo do takove te zidlicky se stoleckem, kde ta zidlicka mela v sobe nocnik - pamatujete, holky?) a jak jsem tam sedela, tak jsem obcas na nocnik neco udelala.
A zkousely to i na me dceri. Kdyz to udelaly podruhe a Klarka to proste nechtela, protoze je dite hooodne neposedne a k nocniku mela odpor, tak jsem to zatrhla. No a ve dvou letech zacala ze dne na den chodit na nocnik sama, neplakala, nebala se a bylo to temer uplne bez nehod.
A jinak - kojila jsem ji, dudlik nikdy nemela, z lahve taky nikdy nepila, je velice inteligentni, mluvi bez jakekoli vady reci uz od 3 let, jinak mluvit zacala uz v roce....proste je moooc sikovna, neni nijak zanedbana ani nic podobneho...
Takze s tim, kdy chodi dite na nocnik to ostatni spojovat nemuzes....jak jsem to tu od tebe cetla...
Jo a zubni kartacek pouzivame skoro od prvniho zoubku...
Předchozí