Toto je uz nekolikata diskuze na tema latkovky x jednorazovky a me vzdy zarazi, kolik se v ni objevi nenavistnych prispevku.
Vy, ktere nepouzivate latkovky, proc vas tak stve, ze jini pouzivaji? Je snad to, podle vas, vecne smrdici, mokre a opruzene dite vase????? Neni, tak proc se vztekate, vzdyt vy prece mate to cistoubke a stale suche s krasnym zadeckem. Nejak jsem nikde nenarazila na to, ze latkove maminy by nadavaly vam, ze znecistujete zivotni prostredi plenami, tak proc vy se porad navazite do nich? Nejak to nechapu.
A netvrdte stale, ze to zabira cas, o ktery je ochuzeno dite, predpokladam, ze vasemu diteti je take jedno, jestli jeho plena stala 3 nebo 5 korun, takze obihanim ruznych akci ho take o cas okradate.
Mne osobne je jedno, kdo co pouziva, ja kombinuju oboje a vice latkovky. Neni to proto, ze bych chtela usetrit, ale proto, ze mam bohuzel to "nepokrokove" dite, ktere se mi po jednorazovka v 99% oprudi. Netvrdim, ze me obcas nestve, vypirat stolici z pokadenych plen a ze nepodlehnu a nedam jednorazovku, ale bohuzel zadecek meho detatka se mi temer vzdy "odmeni" opruzeninou. Mimochodem, me dite je ekzematik a presto, ze pliny nezehlim, je to jedno z mala hladkych mist na tele, bez vyrazky.
Takze u nas proste vitezi latka, jasne, ze je pracnejsi, ale stejne jako vy si myslite, ze jednorazovkou delate nejlip pro sve mimi, tak ja si toto myslim o latce. A o to by nam vsem melo jit predevsim.
Předchozí