Ahoj, i já jsem se poprvé rozhodla reagovat na článek. Mám čtyřměsíční dcerušku, pro kterou chci samozřejmě to nejlepší (jako každá máma, ne?). Když jsem své sluníčko čekala, ani ve snu mne nenapadlo, že bych někdy použila látkovou plínku na něco jiného než na případné ubliknutí na rameni. Jsem moc ráda, že někdo vynalezl něco, co usnadnilo život maminkám a zpříjemnilo život miminkám. Má dcera je narozená ve znamení panny, stejně jako já, takže absolutně nesnáší jakýkoliv pocit nepohodlí, například znečištěnou plínku. Okamžitě po vykonání se dožaduje přebalení i z těch nejlepších pampersek, tak si vůbec nedovedu představit, kdybych jí zabalila do látky. Nikdy jsme nepoznaly, co je to opruzení, ani jiný podobný problém. Pobavilo mě vaše srovnání s vložkami. Přiznám se, že si sama kupuji jen ty nejlepší a nesnesla bych nějaké látkové nebo něco podobného.
Možná vypadám jako nějaká fiflena, ale pro mne je mnohem důležitější to, že si se svým pokladem můžu denně několik hodin hrát a nemusím jako nějaký trouba stát u prkna a žehlit, a přitom nechávat dcerušku řvát někde samotnou v postýlce. Nevím, jak to vy děláte, ale já na zbytečnou práci čas nemám.
Takže látkovým plenám zdar a otrokyním středověkých technik zvlášť!
Předchozí