Ahoj, včera jsem se poprvé zapojila do Vaší diskuze na netu a příště si to opravdu rozmyslím. Napsala jsem svůj názor ohledně plínek a byla jsem okamžitě napadena, že jsem dostatečně nepročetla předchozí články a že snad bych se svými názory měla používat jednorázové košile pro manžela. Nikoho z Vás jsem nenapadla kvůli jeho názoru, naopak obdivuji statečné bojovnice, které jsou schopné v dnešní době věnovat čas na práci kolem látkových plínek. Sama bych to nedělala, zdá se mi to zbytečné. Taky mě někdo z Vás napadl, že určitě nepřebaluji po každé vykonané potřebě své dcery. Budete se divit, ale většinou ano. Je to poměrně často a těch látkových plínek bych musela mít opravdu hodně, aby holčička byla stále v suchu.
Jen jsem chtěla říct, že mě překvapila agresivita některých z Vás, které mě napadly, aniž by věděly, jak to u nás doma funguje.
Nakonec nejvíc mě pobavilo, že když už nevíte, co byste člověku omlátily o hlavu, tak zaútočíte tím, že mám čas na internet. Od každé, která tuto připomínku napíše, to opravdu sedne jak p...l na hrnec, když si uvědomíte, že právě diskutujeme na netu, tudíž i vy, které tak rády s tímto operujete.
Takže plínkám a diskuzím na internetu zdar.
Předchozí