| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Každé dítě se naučí spát!

Docela Vas vsechny obdivuju, ze Vam nevadi spat treba s triletym cvrckem spolecne v posteli. Jako tehotna jsem mela ruzne predstavy o tom, jak budu vychovavat sve dite. Ale matka mini a ditko meni, ale jedna z mala veci, za kterou jsem si stala, je, ze mimco nebude spat s nami v posteli. Manzel chtel, aby cvrcek spinkal hned ve svem pokojicku, ale to jsem si obhajila, ze postylka bude alespon ze zacatku v loznici. Nevim jake jste meli deticky, ale my jsme meli typicke kolikove miminko. Bolave brisko ho budilo pomalu kazde dve hodiny, nekdy spinkal jen 30 minut a tak v ramci toho, aby se manzel alespon trochu vyspal, po 14 dnech se postylka stehovala do pokojicku. Ale cvrcek v ni stejne vetsinu noci nespal, vzdy jen po koupani prvni spani. Nejlepe se mu spinkalo v lehatku od Chicca, kde byl v zavinovacce a mohl mit skrcene nozicky. Nebylo to asi nejzdravejsi, ale malemu to alespon trochu ulevilo od bolesti. Cim vic bylo k ranu, tim hur spal a ja v kvuli svemu presvedceni ho do postele nevzala a tak jsme travili cast noci i na gauci, kde jsem malemu pomalu ze spanku masirovala brisko a zvadala nozicky. A pak nastal zlom, kdy brisko prestavalo bolet, lehatko zacalo byt tesne a prcek neusne jinde, nez v postylce. Staci pockat ay bude opravdu unaveny, dat do postylky, dudlik, pohladit a za par minutek spi. Obcas si trochu zaplace, to by to nebylo miminko, aby neplakalo. A spi sam v postylce ve svem pokojicku, temer"celou noc". Samozrejme, ze k nemu obcas stavam, ze chce dudlicka, nebo odcestoval do rohu postylky a spatne se mu lezi, ale ta trocha nepohodli, ze musim vylezt z vyhrate postele a jit k nemu mi za to stoji. Jsem rada, ze jsem vydrzela, i kdyz to nekdy bylo na zblazneni.
Nikoho za spolecne spani neodsuzuji, spis obdivuji, ja bych na to nemela nervy. Obcas nad ranem, kdyz se mi jeste nechce vstavat, tak si cvrcka vezmu k sobe, on si vesele zvatla a nekdy i znova usne. Ale pak jsem tak zkopana, poskrabana a obcas mam i rucicku v oku, ze si to nedokazu predstavit celou noc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.