Ahojda!
Kazde dite je jina a to uz tu bylo napsano mnohokrat...
Prvni tri mesice jsme taky meli potize s kolikou a byla to hruza, nezabiralo nic. Ani Klarka poradne nepribirala, protoze se v klidu nenajedla...no, ale zvladlo se to vsechno.
Aby mel muj tehdejsi muz v noci klid, spala jsem s malou jen ja - v obyvaku na matracich...A uprimne, niceho nelituji, neumela bych si predstavit, ze by spala v jinem pokoji a ja ji nemohla kdykoli ukonejsit, pohladit a nebo jen videt, ze dycha a spinka...My taky ty prvni tri mesice vetsinou v noci spaly tak, ze ja byla na zadech a ona mi lezela na briskou na hrudniku. To jedine ji trosku pomahalo. Vim, ze miminka na brisku spat nemaji, ale tohle bylo bezpecnejsi, jak jsem dychala, masirovala jsem ji brisko i hrudnicek ... ale bylo to dobrodruzo, to vam reknu:-)))) Ale co by clovek pro ty broucky neudelal...
Ale nikomu to nevnucuji. Jen nam to proste vyhovovalo. Pak uz zacala spat v postylce tesne vedle te me se sundanou postranici a ted mame tri matrace a one a spi vedle me na kraji - ja jsem uprostred :-)
A vcera uz rekla, ze bychom potrebovali vetsi byt, aby mohla spat sama :-))) Od ctvrtka totiz sama zacala usinat :-))) Ale to uz jsem tu psala a opakuji se...
Hezky den a spanku zdar:-)
Předchozí