Milá If, já to zas naopak za žádný sobectví nepovažuju. TO že se chci vyspat a to pokud možno co nejdřív považuju za naprosto normální, moje mimino pro mně rozhodně není alfou a omegou mýho života. Chápu, že pro velký množství matek to tak je, ale pro mě prostě není a nevim co je na tom divnýho. Lidi se nerozmnožujou pro to, aby se stali vždy připravenym servismanem pro svý děti. To jen v naší evroamerický kultuře se to za posledích pár let stává módou. Nechci tady nikoho zatěžovat soupisem svej ostatních povinností, jen pro příklad každý ráno musim bejt v 6-7 h vzhůru a makat pro svý ostatní děti a dál pro celou rodinu..... To mimino je na prvním místě dejme tomu tak do těch 6ti měsíců, pak se stává jedním z řady. Tenhle článek se snaží vyvolávat špatný pocity u matek, který chtěj naučit svý děti spát a nechtěj se chovat podle "tvýho" modelu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.