..Ale naučí,chce to trpělivost.Já byla trpělivá skoro 4 roky!
A taky úplně vyřízená.Fyzicky i psychicky.
Ze zoufalství jsem zkoušela i rady typu "pustit fén"atp.
Beruška do 3.měs spala přes noc 12 hodin,na krmení jsem jí budila a ona usínala,ještě než si odříhla.
A pak ze dne na den přestala spát.Když píšu že přestala,tak opravdu myslím,že PŘESTALA!!!!
Za 24 hodin "nasbírala" po cca 20 minutách asi3,5 hodiny spánku.Denně!Zlepšení nastalo po roce a půl:začala mít jeden pravidelný spánek - v poledne 20minut.Během dalšího roku se tento postupně natahoval až na celých 40 minut.Pak konečně (to už jí bylo 2,5roku),začala spát víc i v noci a povedlo se občas i 5,5 hodiny spánku v kuse.Za další rok narostla potřeba spánku(3a3/4roku)dokonce na 7,5 hodin.Tolik spánku si ani nedokážete představit!!! 4 měsíce jsem se "učila" znovu spát.Dnes konečně (4 roky 3 měsíce)snad mohu začít doufat,že už to tak vydrží.
Musím říct,že se mi otvírá kudla v kapse,když nějaký odborník radí, co dělat.U nás nepomohlo absolutně nic.Chtěla bych vidět toho odborníka,jak by to s naší princeznou vydržel třeba jen týden....Že se tohle vše podepsalo na mém i manželově zdravotním stavu je snad zbytečné rozebírat.Podstatné je,že jsme to zvládli a starší dcera s námi.
Předchozí