Petro, Hano, dítě (za 2 měsíce jí budou 3 roky) spí se mnou v posteli od narození. Nemá problémy ani se spaním, ani s usínáním, spí bez probuzení denně 12-13 hodin, už jsem to tu psala. Otrok dítěte opravdu nejsem, je VELMI samostatná a pod pojmem "opičí láska" si taky představuju něco úplně jiného. Jen se snažím respektovat potřeby dětí podle jejich věku. Za pár let jí určitě nebudu pomáhat s oblékáním, ale teď to dělám a nepřipadám si jako otrok. Mimochodem termín "učit dítě spát" mi připadá poněkud hloupý - malé děti snad spát neumí??? V tom případě já mám geniální dítě - usnulo pár hodin po porodu samo, bez učení a prochrnělo prvních pár měsíců života.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.