No, u nás taky muž měl noční klid a k dětem jsem vstávala pouze já. Chápala jsem to, má v práci vysoké nasazení a nevyspalý by tam nebyl moc platný. Takže jsem strávila zcela nevyspalá rok u prvního a o něco déle než rok u druhého. A snažila si odpočinout nebo zdřímnout přes den. Nechodila jsem do práce, takže to šlo. Občas.
A kdy nám začaly děti spát celou noc? Ty naše až po úplném odstavení, najednou nebyl důvod se budit, na jiné pití jsem je záměrně neučila. A nastala doba krásná, v noci konečně klid a ticho. :-)))
To dlouhodobé nevyspání mi přišlo na péči o malé děti nejhorší, vše ostatní nejak jde, ale tohle bylo fakt na budku. Uff.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.