tak predem - sice je to uz muj byvaly muz, ale chtela jsem to tak ja, nebot mi vadilo, ze ho v noci budime. On to nepotreboval, udelala jsem to ze SVE VLASTNI VULE!!! i my dve mely klid a u kojeni nebo konejseni jsem mohla treba koukat na telku a podobne...
Za druhe - spaly jsme na matracich na zemi a spime tak i ted s mym stavajicim muzem, zatim nechceme investovat do posteli, bydlime v pronajmu...a neni to nic hrozneho, aspon nam ditko nezuchne z postele dolu...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.