Dekuji za prispevek! Konecne nejaky rozumny clovek se tu objevil! Ted mi zrovna manzel vypravel pribeh kolegyne jak nechala sve 5 mesicni dite plakat celou noc aby se vyspala a jak je na to hrda!! Tela se mi z toho na zvraceni! Muj syn je 2,5 roku stary a NIKDY NIKDY jsem ho nenechali plakat.
Libi se mi tve srovnani s tim, kdyz dospely place a ostatni to vedi a i pres to ji/ho nechaji plaakt - jak se asi pak ten clovek citi? A hlavne jako lekci si z tehle zkusenosti odnese? ZE ho NIKDO nema rad, ze nikomu nestoji za to, aby ho utesil! A co nasleduje? Stagnuje. Nauci se, ze zivot je kruty, a ze ho nikdo nema rad, uzavre se do sebe a pretane vseobecne projevovat pocity. Jak to NEMA vliv na psychiku cloveka? Jak tohle NEOVLIVNI budoucnost kazdeho z nas? Jak matka muze zit s pocitem, ze nacha sve dite plakat v postylce? Bylo napsano tolik clanku o tom, jak je NEZDRAVE pro dite aby tak moc plakalo. Znam matky, ktere sve deti nechali plakat tak dlouho az dite zacalo zvracet!!! Pak se samozrejme dite muze zadusit na vlastnich zvratcich! To je silena predstava. Tohle tema me silene rozhorcuje. Nas syn spal s nami v posteli do dvou let - neni nic krasnejsiho nez se probouzet rano s malinkyma rucickama na tvari a krasnejma velkejma kukadlama, ktery ti koukaji do oci!
Pavlina
Předchozí