Jarmilo, ještě jsem nakoukla a neměla jsem to dělat... Mám chuť, velkou chuť poslat vás dál než do pr....!!! Proč bych nemohla roční dítě kojit??? Nejsem zdaleka sama, kdybyste četla celou diskuzi, tak byste se dočela, že jsou maminky (které jak píšou, padají na pusu...) kojí a konejší dítě více než 10x za noc!
Fakt jděte k šípku se svými názory! Moje dcera se mnou ani trochu necvičí. I já mám několikrát za noc žízeň... ale co já se s váma zahazuju!!!!!!!! Ježiš vy jste mi hnula žlučí! Fuj, už jdu fakt pryč, nebo budu sprostá
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.