Mám 1,5 letou dceru,do 7 měsíců noce byly HOROR,špatně usínala řvala a jediný co pomáhalo jí nosit,občas se budila i po hodině,byla naprostý závislák na kojení,takže jsem jí měla snad non stop v posteli(podotýkám,že postýlku jsem měla v ložnici u postele),měla prodlevy ve spánku i dvouhodinové.Přes den spala pouze v kočárku a to za jízdy.Ze mě se pomalu stala nervozní matka,která byla non stop nevyspalá,nepříjemná na okolí.Když jí bylo 7 měsíců,tak mi v noci po probdělé noci k ránu spadla z postele (naštěstí do kožešiny-nic se jí nestalo) a já sem konečně řekla DOST,takhle to nejde.Zkusila jsem metodu dle Dr.Estevilla,neni to žádný brutální vyřvání a přišlo mi to fajn,trvalo nám to 2 noci a mé dítě 3 noc spalo celou!!!!!!!Já i manžel jsme se po půlroce konečně vyspali!!!
K 1 narozeninám dostala Vája svůj pokoj,kam jsme jí přestěhovali i postýlku,a od té doby tam spí,naprosto bez problémů,nikdo jí tam neruší a mi máme konečně ložnici pro sebe. Možná jsem sobecká,ale vím,že mám zdravé,spokojené dítě,které má pravidelný spánek a dlouhý nepřerušovaný(teda když nerostou zoubky,není nemocná).
Jsem poučená pro další mimi dítě do postele nepatří!
A teď mě klidně ukamenujte toť můj názor!
Předchozí