tak co jak dopadl kadeřník??? Já tam strávila 2,5h mám ve svých tmavých vlasech takový fialovo řervený melír, trošku mi popravila konečky a šmikla ofinu...Jsem celkem nadšená, většinou chodím od holiče s pláčem...Manžel je s ofiny trošku rozhozen, ale musí si zvykmout... Ten můj chachar je už hodinu v pelechu a furt tam mudruje a ráno zas bude vyspávat a to máme jít do školky...Ach jo. Dneska končím, musím pracovat a slibuju že jdu dneska ve 22h do hajan... Mějte se všechny príma papa.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.