Úplně souhlasím, jsem sice v úplném počátku těhotenství(3.týden), ale cítím se úplně skvěle a spokojeně a je pro mě nepochopitelné jak se někdo může cítit jinak ...jen se mi hned poněkud zvětšily prsa a nemám chuť na sladké(což je vlastně velmi dobré...tělo si říká co potřebuje). Naprosto souhlasím, že jde hlavně o psychiku. Já se na těhotenství připravovala přibližně rok a půl...přestala jsem polykat antikoncepci(kterou bych už do sebe nikdy nedala...půl roku jsem čekala na měsíčky a další půlrok na pravidelnost), připravovala jsem tělo různýma čistícíma a posilovacíma kůrami, homeopatiky a dalšími pouze přírodními preparáty, abych byla na miminko připravená a nepředávala mu zbytečné zátěže a stravuji se relativně zdravě. Mimo to podle pocitu potřeby chodím na meditace, kinezi a podobné podporující výborný duševní stav, vyrovnanou psychiku, klid v člověku a dávají možnost jiného pohledu na problém...určitě pozitivnější...a pochopit proč se právě to či ono člověku děje. A samozřejmě jsem se již dlouho do předu těšila, že budu někdy těhotná...no a když jsme se s mužem rozhodli nechat vše volně přírodě, tak nám do tří dnů odpověděla(vím to přesně díky STM- měření bazální teploty):) A i kdyby mě začalo být nějak divně, tak řešení je na dosah ...odblokování problému na kineziologii, homeopatika, přírodní bylinky, určitě NE žádná chemie!!!
Předchozí